کتاب مهارت های درس خواندن
تنها درصد کمی از کنکوریها علاقه ذاتی به مطالعه دارند. حتی این افراد نیز اگر مطالعه برایشان به یک فرایند اجباری تبدیل شود، به تدریج تمایل خود را به خواندن از دست خواهند داد.
به طور کلی، شیوههای نادرست تدریس و مطالعه دروس، درس خواندن را برای بسیاری از دانشآموزان به فرایندی سخت و خستهکننده تبدیل کرده است. اما اگر مهارتهای صحیح درسخواندن را یاد بگیرید، متوجه خواهید شد که مطالعه نه تنها خستهکننده نیست، بلکه میتواند به خودی خود یک پروسه انگیزهبخش باشد.
کتاب “یادگیری چالشی” با ارائه مهارتهای درس خواندن و تکنیکهای مؤثر مطالعه، میتواند درس خواندن را ساده و لذتبخش کند. با استفاده از این کتاب، میتوانید به بهبود تجربه یادگیری خود پرداخته و به موفقیتهای بیشتری در کنکور دست یابید. .برای یادگیری بهتر بر روی لینک کتاب برنامه ریزی تحصیلی کلیک کنید.
چرا کنکوریها مجبور به خواندن کتاب مهارتهای درس خواندن هستند؟
به طور کلی، کنکوریها در جلسات مشاوره کنکور و برنامهریزی تحصیلی با مشاوران کنکور خود، از مسائل تقریبا مشترکی درباره عدم توانایی در مطالعه بهینه، شکایت میکنند که مهمترین آنها عبارتند از:
- وسواس مطالعاتی و بازخوانی مجدد مطالب خوانده شده
- غرق شدن در فکر در حین مطالعه و عدم داشتن تمرکز
- فراموشی سریع سرفصلهای خوانده شده
- کندخوانی و فرسایشی شدن روند مطالعه
- خواندن سطحی و درونی نشدن مفاهیم
- و …
اینها رایجترین مسایلی هستند که در اتاقهای مشاوره کنکور سراسری از کنکوریها میشنویم.
کنکوریای که به هر کدام از این خطاها در ضمن مطالعه و درس خواندن خود دچار شود، بعد از مدتی، با ندیدن نتیجه مثبت و ملموس در روند مطالعاتی، دچار سرخوردگی میشود. غافل از اینکه با یادگیری اصول صحیحی که در کتاب مهارتهای درس خواندن “یادگیری چالشی” گفته شده، قادر خواهد بود این سیکل معیوب را قطع و با به دست آوردن نتایج مثبت، مطالعه را برای خود فرایندی انگیزهبخش کند.
چرا یادگیری چالشی بهترین کتاب مهارتهای درس خواندن است؟
راهکارهای قدیمی و سنتی که در کتابهای مهارت درس خواندن قدیمی آموزش داده شدهاند، نتوانستهاند مشکلاتی که در پاراگراف قبلی ذکر شد را حل کنند. اکثر آنها با تلاش برای انگیزه دادن به دانشآموز برای حفظ کردن بیشتر، اشتباهترین کار را انجام دادهاند. این فرهنگ آموزشی که دانشآموزان کنکوری برای هر سبک سوال خاص به دنبال داشتن و حفظ یک فرمول خاص هستند، از عوارض همین تفکر نشر داده شده در کتاب مهارتهای مطالعه قدیمی است.
اما کتاب “یادگیری چالشی“، نه تنها کنکوری را به سمت حفظیات هدایت نمیکند، بلکه آنها را از حفظ کردن برحذر میدارد. در حقیقت، تنها با ترفندهایی، کنکوری را درون یک بازی و چالش قرار میدهد که بعد از مدت کوتاهی به طور خودکار، تمایلی فزاینده به درس و مطالعه کردن پیدا میکند.
این یکی از دلایلی است که کتاب “یادگیری چالشی” از نگاه کارشناسان و مشاوران برتر کنکور کشور و نیز متخصصان علوم اعصاب همچون دکتر “مازیار فتحی” که بر روی مکانیسم یادگیری مغز کار میکنند، به عنوان بهترین کتاب مهارتهای درس خواندن شناخته میشود.
تاثیر عوامل محیطی بر اثربخشی مهارتهای درس خواندن
باید در نطر داشته باشید که هرچقدر به مهارتهای مطالعه مسلط باشید، پیش از آن باید عوامل محیطی مناسبی برای خود فراهم کنید. به طور مثال توصیه اکید میشود که قبل از درس خواندن از پرخوری بپرهیزید.
نکته مهم دیگر در مورد محل مطالعه است. گاهی دیده شده با یک تغییر ساده در کیفیت و کمیت نور در محل مطالعه، رویکرد منفی کنکوری به درس خواندن کاملا مثبت شده است. بنابراین توجه کنید که محیطی متناسب با سلایق شخصی خود پیدا کنید تا قادر شوید تمام تمرکز ذهن و ظرفیت مغز خود را صرفا معطوف به اجرای درست تکنیکهای مطالعه و یادگیری کنید.
کتاب “یادگیری چالشی” که براساس روشهای نوین آموزش و یافتههای جدید علمی در مورد کارایی بهینه مغرتالیف شده است، منبعی مناسب برای کنکوریها و بویژه مشاوران کنکور کشور است.
برای دریافت کتاب مشاوره کنکور کلیک کنید.
برای دریافت مشاوره تلفنی کنکور کلیک کنید.
برای دریافت بهترین روش برنامه ریزی درسی برای کنکور کلیک کنید