آغاز ثبت نام ترمیم نمره و ایجاد سابقه تحصیلی خرداد 1404

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش جزئیات تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور را اعلام کرد. با ابلاغ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی توسط رئیس جمهور، برای سال ۱۴۰۴، آزمون نهایی برای ۶ درس پایه یازدهم برگزار خواهد شد که این شش درس به‌طور مستقیم بر کنکور تأثیر خواهد گذاشت.

تاثیر مثبت نمرات: تأثیر مثبت به این معناست که برای سابقه تحصیلی دو نمره کل تولید خواهیم کرد و دو تراز خواهیم داشت. یکی از این نمرات بدون احتساب نمرات پایه یازدهم و دیگری با احتساب نمرات پایه یازدهم است. هر کدام از این نمرات بالاتر باشد، به عنوان سابقه تحصیلی گزارش خواهد شد. به این ترتیب، اگر نمره پایه یازدهم دانش‌آموزی وضعیت سابقه وی را بهبود بخشد، نمراتش لحاظ خواهد شد.

نمرات امتحانات نهایی: سال آینده نمرات امتحانات نهایی پایه یازدهم برای همه دانش‌آموزان لحاظ خواهد شد، اما تنها شش درس در آزمون تأثیر خواهند داشت. از سال آینده و کنکور ۱۴۰۵، سابقه تحصیلی ۶۰ درصد از نمرات پایه یازدهم و پایه دوازدهم را شامل خواهد شد. برای سال ۱۴۰۶، همه دروس پایه یازدهم در سابقه تحصیلی تأثیر خواهند داشت.

امکان ترمیم نمرات: بسیاری از دانش‌آموزان سابقه تحصیلی برای سال دوازدهم دارند. به دلیل تأثیر مثبت پایه یازدهم، دانش‌آموزان مختار هستند که آزمون ترمیم نمره پایه یازدهم داشته باشند یا خیر. همچنین امکان ایجاد سابقه تحصیلی برای هر دو سال دوازدهم و یازدهم فراهم است و دانش‌آموزان می‌توانند بر اساس اطلاع‌رسانی‌های آینده و سامانه‌ای که به زودی فعال خواهد شد، برای ترمیم نمرات خود اقدام کنند.

جزئیات مصوبه: مصوبه اصلاح و تکمیل سیاست‌ها و ضوابط ساماندهی سنجش و پذیرش متقاضیان ورود به آموزش عالی، به وزارتخانه‌ها و سازمان‌های مربوطه ابلاغ شده است. در این مصوبه آمده است که برای آزمون سراسری سال ۱۴۰۴، سابقه تحصیلی پایه یازدهم با تأثیر مثبت و پایه دوازدهم با تأثیر قطعی بر اساس نتایج آزمون‌های نهایی لحاظ می‌شود و سهم نمره کل سابقه تحصیلی برای متقاضیان ۶۰ درصد خواهد بود.

محاسبه تأثیر مثبت معدل: برای متقاضیان آزمون سراسری سال ۱۴۰۴، نمره کل سابقه تحصیلی براساس دو مجموعه ضرایب محاسبه می‌شود و بیشترین نمره کل با سهم ۶۰ درصدی در پذیرش داوطلبان ورود به آموزش عالی اعمال خواهد شد.

ترمیم نمرات: ترمیم نمره برای اولین بار در خرداد ۱۴۰۴ به صورت تک درس یا تمامی دروس مجاز خواهد بود. همچنین ترمیم نمرات دروس پایه‌های یازدهم و دوازدهم از خرداد ۱۴۰۵ به بعد نیز به شرط شرکت در آزمون تمامی دروس نهایی پایه مورد نظر مجاز خواهد بود و داوطلبان می‌توانند بدون محدودیت دفعات نسبت به ترمیم نمرات اقدام کنند. نمرات اخذ شده در این آزمون ملاک محاسبه نمره کل سابقه تحصیلی خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا