رایج ترین سوالات مشاوره ای کنکور

 

برای موفقیت و افزایش درصد در دروس تخصصی چه کارهایی باید انجام دهیم؟

سعی کنید در دروس تخصصی حتماً سوالات کنکور ۱۰سال اخیر کنکور را با دقت حل کرده و تمام گزینه‌ها را بررسی کنید و همچنین در حین حل سوالات با چینش و تعداد سوالات هر مبحث آشنا شوید و بعداً دوباره همان مباحث را دوره کنید. حتماً سوالات کنکور ۴ سال اخیر را دو بار حل کنید.

 

آیا کنار گذاشتن یک درس که در آن ضعیف هستیم و حذف آن در کنکور کار منطقی است؟

خیر. حتی اگر در درسی ضعیف هستید هرگز آن را کنار نگذارید بلکه چند مبحث آسان و تست خیز از آن درس را با توجه به سوالات کنکور انتخاب و به خوبی مطالعه کنید. این کار در بهبود رتبه شما تأثیر زیادی دارد. بنابراین اگر درسی را در کنکور صفر بزنیم شانس خود را برای قبولی کم کرده اید.

 

تاثیر حل سوالات کنکورهای سال قبل چقدر است؟

بله حتماً. شما با حل تست‌های کنکور در اولین مرحله به نحوه طرح سؤال آشنا می‌شوید وباید سعی کنید ذهن طراح را بخوانید و در ضمن با تله‌های تستی آشنا می‌شوید که این امر باعث افزایش دقت و درصد شما خواهد بود.در ضمن دیده شده که سوال‌های کنکور به خصوص کنکور خارج از کشور تکرار شده‌اند و داوطلبان با حل تست‌های کنکورهای داخل و خارج کشور ۱۰سال اخیر می‌توان به تسلط زیادی در دروس و مباحث برسند.

 

آیا باید تفریحات خود را در دوران کنکور به صفر برسانیم؟

نخیر. چون درس خواندن به صورت مداوم و در ساعات طولانی بازده و عملکرد مغز شما را کاهش می‌دهد. پس سعی کنید در طول دوران کنکور تفریحات سالم نظیر ورزش کردن یا انجام یک کار مورد علاقه مثل تماشای فیلم را در ساعات معینی از هفته در برنامه خود قرار دهید.

 

اگر از برنامه های آزمون عقب افتادیم چی کار کنیم ؟

صرفا مهم برنامه های آزمون نیست چون سیستم مشاوره همیشه با آزمون نیست و مهمای2 هست که توبا سیستم مشاورت جلو بری . مشاورت ترجیح میده که توبا برنامه مدرسه آزمون و کلاست پیش بری و همه این موارد را با هم میکس میکنه همیشه این اتفاق میوفته که بچه ها از برنامه عقب میوفتند از هر جا که از برنامه عقب افتادی اشکالی نداره و از همون جا ادامه بده به عنوان مثال تو درس یک تا چهار پیش دانشگاهی را باید میخوندی و تو آزمون یک بوده و نخوندی و آزمون دوم درس چهار تا هشت پیش دانشگاهی است و تو باید بیایی درس چهار تا هشت پیش دانشگاهی رو بخونی به دلیل اینکه اگه بخواهی از اول شروع بکنی همش عقبی و این ناخودآگاه آرامش را ازت میگیردو بهت استرس و اضطراب میدهد از همونجایی که معلم داره بهت درس میده را بخون مثلا گفته بودم حرکت بخون و نخوندی و معلم الآن داره حرکت میگه تو باید حرکت رو استاپ بکنی و دینامیک رو شروع کنی و مبحث جدید آزمون را قوی شروع به خوندن میکنی و ذره ذره اون چیزایی که عقب افتادی را داخل برنامه قرار میدیم .

 

برای رفع استرس و اضطراب چکار باید کرد؟

استرس در کنکور یک امر طبیعی است که همه دارند اما سعی نکنید بهش فکر کنید و اسمش رو زیاد بیارید بهتره کارهایی بکنید که استرس شمارو کاهش میده مثلا سعی کنید همیشه روی برنامه درس بخوانید و آخر شب سعی کنید برنامه ی خودتون رو کامل کنید و بعد بخوابید این کار از استرس شما کم میکند سعی کنید از کنکور غول نسازید کنکور هم مثل بقیه ی امتحاناست فقط ی ذره حجم آن سنگین تر است و با توجه به حجم سنگینی که داره و آن هدف بزرگی که ما داریم خب ما باید تلاشمون رو هم به همون اندازه زیاد کنیم. برای مثال شما بنز میخواید بخرید اما اگر روزی هزارتومن کار میکنید بعدش همش استرس دارید که خب معلومه که من با این ماهی هزار تومن نمیتوانم بنز بخرم پس شما باید به اندازه ی بنزی که میخواید بخرید تلاش کنید و کار کنید و پول دربیارید پس اگر شما درخوتون ببنید و بتونید ماهی 10 میلیون دربیارید دلتون آروم میشه و مطمئنی خواهید شد که سال دیگه شما می توانید حتما بنز بخرید. قطعااولین چیزی که به شما استرس میده بی نظمی هستش.

 

چطور برای کنکور برنامه بریزیم؟

این یک سوال کلی هستش اما بهتر است که حتما از یک مشاور خیلی خوب استفاده کنید که شما و میزان توانایی های شما رو یشناسه و یک برنامه ی خیلی خوب براساس توانمندی هایتان و نقاط ضعف و قدرتتان بریزد .

 

درس خواندن طبق برنامه صحیح در دوران کنکور تا چه اندازه دارای اهمیت است و نقش برنامه ریزی تحصیلی در این دوران چیست؟

حجم و تنوع مطالب درسی در مقطع کنکور بسیار بالاست و تنها با برنامه ریزی تحصیلی صحیح و اجرای دقیق آن میتوان فراگیری، تثبیت و جمع بندی مطالب را به درستی انجام داد. برنامه ریزی صحیح میتواند بازدهی زمان مطالعه را تا حد زیادی افزایش دهد.

 

چگونه میتوانیم در دوران کنکور بازدهی مطالعاتی بیشتری داشته باشیم؟

متغیر های زیادی در کیفیت مطالعه و میزان بازدهی آن موثر می باشند، اما به اختصار میتوان گفت مطالعه بر اساس برنامه ریزی اصولی و همراه با تمرکز کافی در زمان مطالعه و به شیوه مناسب آن میتواند مفید باشد.

رایج ترین سوالات مشاوره تحصیلی و اصول مطالعه برای کنکور

 

دانش آموزانی که درس‌ها را به صورت پراکنده مطالعه کرده‌اند در دوران جمع‌بندی چه کاری باید انجام دهند؟

این دانش اموزان باید ۳ کار را در وقت باقی انجام دهند :اول اینکه دروس پیش دانشگاهی خود را به‌طور کامل و دقیق مطالعه کنند. با توجه به اهمیت دروس پیش و سوالات زیاد ان در کنکور دوم اینکه درس‌های پایه خوانده نشده را سریعاً مطالعه و تست بزنند و به حد قابل قبولی برسانند؛ و سوم باید به مرور و رفع اشکال پایه و پیش از قبل خوانده شده بپردازند و انها را بازیابی کنند.

آیا خواندن کتاب درسی برای کنکور کافی است؟

برای قبولی در کنکور، تسلط کامل بر کتب درسی مدرسه الزامی است. اما این مسئله به این معنا نیست که هیچ نیازی به کتاب های دیگر برای تکمیل آنچه که یاد گرفته اید، نیاز نیست. بنابراین سعی کنید حتما در خصوص اینکه چه کتاب کمک آموزشی بهتر است، از مشاوره کنکور خود سوال کنید.

 

در مطالعه دروس حفظی مشکل دارم. چه کار کنم؟

باید بدانید که برای موفق شدن باید تمام دروس هم راستا باهم و بصورت متعادل خوانده شوند. انسان به هرچیزی علاقه‌مند باشد در خاطرش هم ثبت می‌شود. این امر را قبول کنید که باید برای تمامی دروس در خود ایجاد علاقه کنید تا فراموش نکنید. همچنین می‌توانید از کد گذاری برای هرمطلب در ذهن خود استفاده کنید تا هیچ چیز فراموشتان نشود. انجام‌گیری این کار و رمز گذاری برای هر درس باید توسط خودتان انجام گیرد، چون این کار اختصاصاً برای ذهن شما نوشته می‌شود.

 

برای رشد ساعات مطالعه چه پیشنهادی دارید؟

برای افزایش ساعت مطالعه باید این افزایش را به صورت تدریجی انجام دهید. ذهن با هر چیزی که به صورت تدریجی انجام گیرد خو پیدا می‌کند. می‌توانید هرروز نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه به میزان ساعات مطالعه خود اضافه کنید تا بتوانید نهایتاً مقدار ساعت مطالعه متعادل و ایده الی برای خود ایجاد کنید.

 

راهکاری برای درس شیمی ارائه کنید.

برای قسمتهای حفظی شیمی می‌توانید از فلش کارتها استفاده کنید و مرور مکرر داشته باشید؛ ولی برای قسمت حلیات شیمی می‌توانید تستهای استاندارد حل کنید و نکاتی که از ان تستها یاد می‌گیرید را در دفتر نکته برداری خود یادداشت کنید تا بتوانید در مواقع ضروری از ان نکات استفاده کنید.

 

در زمان استراحت تا مطالعه درس بعدی چه کارهایی می‌توان انجام داد؟

درطول استراحت ۱۵ دقیقه ای تا زمان شروع مطالعه درس بعدی بهتر است از تنقلات و مواد غذایی شیرین و گلوکز دار نظیر خرما و آب میوه استفاده شود یا می‌توان به یک گل طبیعی زیبا نگاه کرد تا انرژی از دست رفته به بدن بازگردد.

 

چرا زمانی که درسی را خوب خوانده‌ایم باز در همان درس تراز کمتری به دست می آوریم؟

اکثر موسسات اموزسی برگزار کننده ازمونهای آزمایشی، نظیر کنکور سراسری به ازای هر سه سؤال غلط یک سؤال صحیح را حذف می‌کنند. زمانی که درسی را خوب مطالعه می‌کنید انتظارتان از خودتان بالا می‌رود و این انتظار را از خودتان دارید که بتوانید به تمامی سوالات پاسخ بدهید. به همین دلیل سعی می‌کنید حتی سوال‌هایی که در آنها حدودا۵۰ درصد از درستی آنها اطمینان دارید نیز پاسخ دهید. چه بسا به همان سؤال شک دار و پنجاه درصدی پاسخ اشتباه داده‌اید که در اینصورت باعث افت تراز شما در آزمون خواهد شد.

 

وقتی که مریض هستیم چگونه درس بخوانیم؟

از مطالعه در رختخواب دوری کنید. بازه‌های زمانی مطالعه را کوتاه کنید زمان‌هایی کمتر از ۴۰–۵۰ دقیقه. دروسی که قرار است مطالعه کنید را اولویت بندی کنید. بعد از هر بازه مطالعه به مغزخود استراحت دهید. در این مواقع می‌توانید به انجام کارهایی مثل مرور دروس یا یادداشت‌هایی که از قبل نوشته‌اید بپردازید.

 

با توجه به مفهومی شدن سوالات کنکور در سال‌های اخیر چگونه باید یک درس را به صورت مفهومی مطالعه کنیم؟

برای اینکه مفهومی مطالعه کنید در ابتدا باید ضعف‌های پایه ای خود را در درس مورد نظر شناخته و به رفع آنها بپردازید و از مطالعه حفظی بپرهیزید. در هنگام مطالعه هر مبحث به دنبال یافتن علت‌ها باشید، که خود نکته اساسی در مطالعه مفهومی می‌باشد. در ضمن خلاصه برداری و توجه به نکات ریز کتاب‌های درسی را فراموش نکنید.

 

مرور کردن دروس در دوران جمع‌بندی چگونه باید صورت گیرد؟

در دوران جمع‌بندی ابتدا باید به مرور یاداشت‌ها، خلاصه برداری‌ها و نکات مهمی که در طول سال تحصیلی زیر آن‌ها خط کشیده‌اید، بپردازید و بعد از انجام این کار به حل تست‌های کنکورهای سال‌های اخیر پرداخته و به رفع اشکال بپردازید. تست‌های مهم را علامت دار کرده و دوباره آن را حل کنید. در ضمن باید در دوران جمع‌بندی یادگیری‌های ناقص خود را کامل کنید.

 

وسواس در مطالعه چگونه قابل برطرف شدن است؟

نمی‌شود با یک بار مطالعه فکر کنیم تسلط می‌یابیم ولی ما نمی‌توانیم به عقب برگردیم. بهترین راه برای پیشرفت تست زنی مداوم است تا تسلط یابیم و نمی‌شود با مرور فراوان در یک بازه زمانی خاص تسلط یابیم.

 

در خانه مطالعه بهتر می‌تواند پاسخگو نیازهای یک دانش آموز کنکوری باشد یا کتابخانه؟

ابتدا باید ویژگی‌های یک محیط مطالعه را بدانیم که این امر باید با توجه به ویژگی یک دانش آموز کنکوری باید بهینه‌سازی کرد. محلی آرام بدون جذابیت که باعث عدم تمرکز شود و دما مناسبی هم باید داشته باشد. حال با توجه به این ویژگی‌ها باید دانش آموز محیط مناسب را انتخاب کند و نمی‌شود مطلقاً گفت که کجا بهترین مکان مطالعه است.

 

در فصل امتحانات تستی درس بخوانیم یا تشریحی؟

در فصل امتحانات به دو صورت می‌توان درس خواند.

  1. دقیق و مفهومی خواندن: کنکور یعنی دانستن نکات کلیدی و مهم و شما در صورتی می‌توانید به این سطح از تسلط برسید که به کلیات مباحث مسلط شده باشید.
  2. از برنامه تست زنی فاصله نگیرید. از آنجا که طراحان به تست‌های مفهومی تمایل دارند، می‌توانید بعد از پایان مطالعه تشریحی و مفهومی برای هر درس چند تست نیز حل کنید؛ که این خود یک نوع مرور و یادآوری مطالب است و این روش باعث بستن مباحث تشریحی به سبک تست زنی هم می‌شود.

اصول یک برنامه‌ریزی خوب درسی در دوران کنکور چیست؟

  • انتظار به جا از خود وتوانایی‌های خود
  • افزایش تدریجی ساعات مطالعه
  • در نظر گرفتن زمان و میزان مطالعه متناسب
  • با اهمیت هر درس در کنکور
  • پایبند بودن به برنامه درسی
  • در نظر گرفتن بازه ای زمانی برای مرور دروس مثلاً هر سه ماه یکبار و جلوگیری از فراموشی
  • در نظر گرفتن زمان استراحت در بین ساعات مطالعه

چگونه هدف گذاری کنیم ؟

قبل از مراجعه به مشاور سعی کنید که هدف خود را برای درس خواندن در کنکور و همچنین رشته مورد نظر و دانشگاه مورد نظر خود را بدانید یکی از دلایلی که دانش‌ آموزان پیش مشاور مراجعه می کنند این است که آن ها را راهنمایی کند تا برای قبولی در یک رشته و دانشگاه مشخص به چه میزان باید چه درسی را بخوانند ؛ بهتر است که قبل از شروع برای کنکور هدف تان را مشخص کنید چرا که با مراجعه به مشاور ، مشاور می‌تواند با توجه به کارنامه های سال قبل شما را راهنمایی کند که چگونه و چطور درس بخوانید تا در یک رشته و دانشگاه خاص قبول شوید .

 

چگونه رفع اشکال کنیم ؟

یکی دیگر از سوالاتی که از اغلب دانش آموزان از مشاوران پرسیده می شود میپرسند یکی از کارهای مهم بعد از انجام آزمون رفع اشکال آزمون است و حتماً شما باید آزمون خود را چک کنید و سوالاتی را که اشتباه زده اید و یا با شک جواب داده اید بررسی کنید .

 

چه سوالاتی از مشاور کنکور بپرسیم؟

فضای پرهیاهوی پیرامون کنکور سراسری، انتخاب هرچیزی را برای داوطلب کنکور بسیار دشوارمی‌کند و وی را با سوالات متعددی درباره بهترین انتخاب‌هایش روبرو می‌کند:

بهترین کتاب تست چیه؟ بهترین مشاور کنکور کیه؟ برای کلاس خصوصی کدوم استادها بهترین هستند؟ بهترین زمان شروع کردن به خوندن کی هست ؟ و …

این سوالات آنقدر دامنه‌دار است که گاهی ممکن است برای دانش‌آموزان وسواس و مضطرب، به قیمت هفته‌ها تحقیق و بررسی تمام شود و در نهایت نیز انتخاب درستی نداشته باشند!

تنها چیزی که شما نیاز دارید این است که با یک مشاور کنکور حرفه‌ای، کار خود را پیش ببرید؛ زیرا که مشاور کنکور حرفه‌ای، پاسخ باقی سوالاتی که شما باید به دنبال پاسخ آن بگردید را خواهد داشت. او می‌داند برای هر درس بهترین کتاب و منابع چیست، روش برنامه‌ریزی صحیح چیست و …

اما برای پیدا کردن مشاور کنکور خوب باید چه کرد؟

در این مقاله به شما خواهیم گفت باید چه سوالاتی را از مشاور کنکور بپرسیم تا در مورد وی به اطمینان برسیم و بتوانیم برای ادامه مسیر کنکور خود به او اعتماد کنیم.

 

از نگاه با تجربه‌ها، باید چه سوالاتی از مشاور کنکور خود بپرسیم؟

قبل از تماس با مشاور کنکور تلفنی یا در جلسه حضوری مشاوره کنکور، لیستی از سوالات خود تهیه کنید.

تمام با تجربه‌های حوزه کنکور و رتبه برترهای کنکور اذعان داشته‌اند، تاثیر‌گذارترین بخش کاری مشاور کنکور تحصیلی در سرنوشت کنکور داوطلب، سبک برنامه‌ریزی و هدایت تحصیلی وی است. یک مشاور کنکور حرفه‌ای هیچگاه برنامه‌های عمومی برای افراد طراحی نمی‌کند؛ زیرا اعتقاد دارد هر فرد تفاوت‌های بنیادی فاحشی با افراد دیگر دارد که این تفاوت‌ها لزوم داشتن برنامه شخصی را امری ضروری می‌کند. پس در قدم اول باید بدانید آیا نوع برنامه‌ریزی مشاور کنکور فردیست یا عمومی. پاسخ درست این سوال رو خود شما می‌دانید!

 

دومین سوالی که در لیست چه سوالاتی از مشاور کنکور خود بپرسیم باید قرار دهید

سال کنکور، سال آزمون و خطا نیست. باید مطمئن باشید مشاور کنکور شما مسلط به روش‌های نوین یادگیری، مطالعه و برنامه‌ریزی کنکوریست. در سال کنکور شما قرار است حجم زیادی از مطالب را در مدت زمان نسبتا کوتاهی مطالعه کنید و در آنها به تسلط برسید. ارزیابی‌های سال‌های اخیر نشان می‌دهد، با روش‌هایی مانند “یادگیری مدرسه‌ای” قادر نخواهید بود که در کنکور موفق شوید.

به روزترین روش یادگیری، مطالعه و برنامه‌ریزی تحصیلی، روش یادگیری و مطالعه چالشی است که بر مبنای به روزترین یافته‌های علمی حوزه علوم اعصاب و یادگیری معرفی شده است. در این روش شما به سادگی راندمانی 8 برابر روش‌های دیگر و نیز سرعت یادگیری 2 تا 3 برابر روش‌های سابق خواهید داشت. مشاور کنکور در صورتی که به این شیوه مسلط نباشد، با ارائه روش‌های نخ‌نما، منجر به اتلاف انرژی و شکست شما در کنکور خواهد شد. بنابراین در جلسه مشاوره کنکور تلفنی یا حضوری، حتما درباره این روش از مشاور مورد نظر خود سوال بپرسید.

 

تفاوت روش یادگیری چالشی با سایر روش‌ها

در این مقاله قادر نیستیم همه تفاوت‌ها و مزایا را به تفصیل ذکر کنیم، اما به جهت آگاهی شما به برخی از آنها اشاره خواهیم کرد:

  • در روش یادگیری چالشی، در برنامه یک روز، تنوع درسی نداریم. زیرا یافته‌های علمی اثبات کرده‌اند، برنامه درس متنوع در یک روز، منجر به کاهش کیفیت مطالعه، افزایش درصد فراموشی و عدم تمرکز دانش‌آموز می‌شود. مطالعه چالشی، با رفع این مشکلات، به دنبال تعمیق هرچه بیشتر مطالب در مدت زمانی کوتاه است.

 

  • زمان جبرانی در نظر گرفته شده در روش‌های مرسوم برنامه‌ریزی تحصیلی، تنها یک شعار است. اگر از داوطلبان کنکور سال‌های گذشته بپرسید به شما خواهند گفت که زمان جبرانی، فقط تعطیلات و استراحت موجود در برنامه‌ریزی تحصیلی را از کنکوری می‌گیرد؛ به نحوی که در صورتی که شما از برنامه عقب بیفتید، جبران کردن آن تقریبا کاری غیرممکن است.

 

اما در روش یادگیری و مطالعه چالشی، نه تنها برای دانش‌آموز زمان جبران عقب ماندگی واقعی در نظر گرفته می‌شود، بلکه برای وی زمان مناسب برای حداقل سه سفر مناسب پیش‌بینی می‌شود! بنابراین با این روش، شما بدون درد وخونریزی و هیاهو، قادر خواهید بود پتانسیل واقعی خود را در کنکور نمایان و آن را تا حداکثر جای ممکن ارتقا دهید.

همین دو دلیل کافیست که شما بخواهید فقط با مشاوره کنکوری کار کنید که مسلط به روش مطالعه و یادگیری چالشی باشد.

 

به عنوان یک فرد عادی چه سوالاتی از مشاور کنکور بپرسیم؟

متاسفانه افراد عادی که دچار استرس ناشی از جستجو برای مشاور کنکور حرفه‌ای هستند، با سوالاتی بیهوده صرفا خود را گمراه می‌کنند. برخی از این سوالات عبارتند از:

  • چطور از ایجاد حس ناامیدی باید جلوگیری کرد؟
  • برای موفقیت در کنکور روزی چند ساعت باید درس خواند؟
  • کدام استاد کنکور از نظر شما بهترین استاد کنکور است؟
  • در حل تست‌های قرابت معنایی چگونه پیشرفت کنم؟
  • چطور استرس را از خود دور کنم؟
  • در هر روز چند درس را در برنامه درسی خود قرار دهم؟
  • برای هر مبحث چند بار باید مرور کنم تا به مرز آمادگی برسم؟
  • برای مقابله با اهمال‌کاری چه باید کرد؟
  • و …

 

اگر می‌خواهید یک کنکوری حرفه‌ای باشید، از تلف کردن وقت خود و پرسیدن این سوالات جزیی خودداری کنید.

همانطور که خودتان هم احتمالا متوجه شده‌اید، این سوالات، پرسش‌هایی بیهوده و غیرضروری در این مرحله است. شما با پاسخ‌های مشاور کنکور خود به این سوال‌ها، نمی‌توانید اطمینان حاصل کنید که آیا کار درستی است در سال کنکور با وی همکاری کنید یا نه. بهترین سوال ممکن که تمام این سوالات دیگر را نیز در خود دارد پرسش درباره سبک کاری و متد مشاوره تحصیلی وی است.

با توجه به تغییرات کنکور سراسری در این سال‌ها و مفهومی شدن بیشتر آن، روش‌های دیگر مانند روش برنامه‌ریزی جدولی پاسخگوی این سبک کنکور نیست.

بهترین و به روزترین روش، روش یادگیری چالشیست.

در این روش، پاسخ تمام سوالات شما به بهترین شکل ممکن داده شده است. مشاور کنکوری که مسلط به روش یادگیری و مطالعه چالشی است، با به کارگیری اثربرنده و تلاش برای ایجاد موفقیت‌های کوچک و مستمر، روحیه‌ای را در شاگرد خود به طور خودکار ایجاد خواهد کرد، که خود داوطلب انگیزه‌ای مضاعف برای مطالعه بیشتر خواهد داشت. به عبارتی با بکارگیری روش مطالعه و یادگیری چالشی، ضعف روحیه و خستگی داوطلب، چیزی شبیه به یک شوخی بچه‌گانه خواهد بود!

یا در مورد اهمال کاری؛ در روش‌های رایج سعی می‌شود با فشارهایی بیرونی و تا حدی تقویت انگیزه، کم کاری داوطلب را کم کرد؛ در حالیکه در روش مطالعه و یادگیری چالشی، مشاور کنکور اساسا به اهمال‌کاری اعتقادی ندارد. زیرا که اهمال کاری زمانی بوجود می‌آید که فرد اجراکننده برنامه‌ریزی درسی، در روندی فرسایشی از مرورهای پی‌در‌پی و فراموشی مجدد مطالب قرار گیرد. در حالیکه در روش مطالعه و یادگیری چالشی، بدون نیاز به این مرورها، فرد با اصولی علمی، مطالب را به طور عمیق خواهد آموخت و هیچ اثری از حفظ کردن وجود نخواهد داشت.

 

سوالاتی که از مشاور کنکور باید بپرسیم درباره هزینه سال کنکور

حتما پیش از شروع کار درباره هزینه‌های جاری و احتمالی با مشاور کنکور خود صحبت کنید. متاسفانه با توجه به تجاری بودن فضای کنکور، احتمال آن می‌رود که با ایجاد نیاز غیرضروری در شاگرد کنکوری به کلاس‌های کنکور خصوصی در درس‌های مختلف، هزینه زیادی به شما تحمیل شود که شاید خود مشاور کنکور نیز از این محل کسب سود شخصی کند!

برای جلوگیری از این ماجرا، حتما درباره چند و چون این کلاس‌های احتمالی و هزینه آنها اطلاعات کسب کنید.

هنر یک مشاور کنکور حرفه‌ای باید این باشد که متناسب با منابع موجود، نسخه‌ای اختصاصی برای شاگرد خود طراحی کند و بالاترین بازده را از منابع موجود استخراج کند. نه اینکه با تراشیدن هزینه‌های غالبا بی هدف، صرفا جیب عده‌ای کاسب را پر، و خانواده کنکوری را تحت فشار مالی قرار دهد.

 

کسب رتبه خوب، تضمین خوب بودن مشاور نیست

مشاوره کنکور، امری تخصصی و نیازمند به تجربه ویژه است. حتی در ورزش نیز لزوما یک ورزشکار حرفه‌ای تبدیل به یک مربی خوب نمی‌شود. در جام جهانی 2010، آرژانتین با مربی‌گری اسطوره فوتبال دنیا مارادونا از رقابت‌ها حذف شد!

مشاوره کنکور، مانند مربی‌گری، یک حرفه تخصصی است که نیاز به تسلط به دانش به روز در کنار تجربه دارد.

بنابراین برای انتخاب بهترین مشاور کنکور برای خود، به جای پرداختن به سوالات جزیی، با پرسش درباره سبک کاری و متد مشاوره تحصیلی وی، درباره حرفه‌ای بودن و به روز بودن او اطمینان حاصل کنید.

نظر به نزدیک بودن رقابت در کنکور، داوطلبانی گوی سبقت را از رقبای خود خواهند ربود که در طول سال کنکوراز جدیدترین و به روزترین روش‌ برای یادگیری، مطالعه و برنامه‌ریزی استفاده کنند.

برای دریافت مشاوره تحصیلی تلفنی کلیک کنید

پیمایش به بالا