chl-logo

جدول برنامه ریزی درسی هفتگی، ساعتی و روزانه ⚡️ (+ فایل PDF و فیلم روش برنامه‌ریزی⚡️)

چگونه جدول برنامه ریزی درسی هفتگی بنویسم؟

در انتهای متن می‌توانید نسخه PDF باکیفیت جداول برنامه‌ریزی درسی را دانلود کنید.

آیا آماده‌اید تا با برنامه‌ریزی درسی به طور مؤثر آشنا شوید؟

جدول برنامه ریزی درسی هفتگی، ساعتی و روزانه ⚡️ (+ فایل PDF و فیلم روش برنامه‌ریزی⚡️)

هر جمعه، زمان مناسب برای برنامه‌ریزی برای هفته آینده است. بیایید بدون مقدمه به اصل مطلب بپردازیم و با دقت و مرحله به مرحله پیش برویم.بر روی لینک کتاب برنامه ریزی تحصیلی کلیک کنید.

مراحل برنامه‌ریزی درسی:

۱. لیست کارها را تهیه کنید
– ابتدا، کارهایی که باید در طول هفته آینده انجام دهید را روی یک کاغذ یادداشت کنید. این لیست باید شامل تمام فعالیت‌ها باشد، بدون اینکه به صورت رویایی یا بدبینانه فکر کنید.

۲. زمان مورد نیاز برای هر کار را مشخص کنید
– برای هر یک از فعالیت‌های یادداشت شده، مقدار زمانی که برای انجام آن نیاز دارید را جلوی آن بنویسید. به عنوان مثال: “فصل تابع: ۵ ساعت”.

۳. تقسیم‌بندی کارها به قطعات کوچکتر
– کارهای برنامه هفتگی را به بخش‌های کوچکتر تقسیم کنید. برای نمونه، اگر “فصل تابع” ۵ ساعت وقت می‌برد، می‌توانید آن را به ۴ بخش ۷۵ دقیقه‌ای تقسیم کنید.

۴. ثبت در جدول برنامه هفتگی
– حالا این قطعات را در جدول برنامه هفتگی که در زیر مشاهده می‌کنید، بنویسید. همچنین تعداد تست‌هایی که می‌خواهید از هر مبحث حل کنید را نیز زیر آن یادداشت کنید.

با دنبال کردن این مراحل، می‌توانید برنامه‌ریزی درسی مؤثری داشته باشید که به شما کمک می‌کند تا به اهداف تحصیلی خود برسید. با این روش، نه تنها زمان خود را بهتر مدیریت خواهید کرد، بلکه با تمرکز بیشتری به مطالعه و یادگیری خواهید پرداخت.

جدول برنامه ریزی هفتگی

اﯾﻨﮑﻪ ﮐﻞ ﻗﻄﻌﺎت فصل تابع ﻣﺜﺎل ﺑﺎﻻ را ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﻫﻢ ﺑﮕﺬارﯾﺪ ﯾﺎ ﺑﯿﻨﺸﺎن درس ﻫﺎی دﯾﮕﺮی مثل آرایه ادبی ﻫﻢ ﺑﮕﺬارﯾﺪ ﮐﺎﻣﻼ ﺑﺴﺘﮕﯽ ﺑﻪ ﺳﻠﯿﻘﻪ ﺷﻤﺎ دارد. ﻫﺮ ﺣﺎﻟﺘﯽ ﮐﻪ ﺑﺎزده ﺑﻬﺘﺮی داﺷﺘﯿﺪ و ﮐﻤﺘﺮ ﺧﺴﺘﻪ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﺪ را اﻧﺠﺎم دﻫﯿﺪ.

پس تا اینجا هم برنامۀ هفتگی، هم برنامۀ روزانه و حتی ساعتی را مشخص کردیم.

روش نوشتن جدول برنامۀ روزانه و ساعتی

البته منظورمان از جدول برنامه روزانه و ساعتی گزارش اجرای برنامه روزانه و ساعتی است. چون خود برنامۀ روزانه و ساعتی را در مرحله قبل درست کردیم.

حتما در ﭘﺎﯾﺎن هر روز ﮔﺰارش برنامه روزانه خود را در جدول زیر بنویسید. این گزارش شامل ﮐﺎرﻫﺎﯾﯽ است ﮐﻪ ﺗﻮاﻧﺴﺘﯿﺪ در آن روز اﻧﺠﺎم ﺑﺪﻫﯿﺪ.

جدول برنامه ریزی ساعتی pdf

نوشتن گزارش برنامۀ روزانه کمک می‌کند بدانید چه قسمت‌هایی از برنامۀ روزانه را نرسیدید اجرا کنید، از قسمت هایی که مطالعه کردید چقدر توانستید تست حل کنید.

از همه مهمتر این است که پس از چندین هفته میتوانید با نگاه کردن به گزارش جداول برنامه روزانه و ساعتی متوجه شوید درصدهایتان در چه فصلهایی کمتر بوده که برایشان وقت بیشتری بگذارید.

راهنمای نوشتن برنامه هفتگی با PDF انتهای مطلب

مثل تصویر زیر، در صفحه اول فایل PDF که در انتهای مطلب گذاشته‌ایم راهنمای استفاده از جداول برنامه ریزی هفتگی نوشته شده.

جدول برنامه ریزی هفتگی PDF

چرا جدول برنامه ریزی هفتگی خالی ؟

متاسفانه خبر خوبی برایتان ندارم…

احتمالا به این فکر افتاده‌اید که ای کاش یک نفر کار نوشتن جدول برنامه هفتگی خالی را برایم انجام می داد و آن را آماده به من می‌داد.

این مدل برنامه ریزی جدولی را اگر کس دیگری، حتی بهترین مشاور کنکور تلفنی هم برایتان بنویسد باز هم یک برنامۀ آشفته و غیر قابل اجرا از آب در می آید و حتما از آن عقب می مانید.

خوتان بهتر از هر کسی ریتم روزانه خودتان را می‌دانید. اگر خودتان زیر نظر مشاورتان روش نوشتن برنامۀ ساعتی را یاد بگیرید و بنویسید بهتر با آن کنار خواهید آمد.

جدول برنامه ریزی هفتگی خالی استاندارد

برای کنکور سراسری، بهترین برنامه ممکن، برنامه‌ایست که خود داوطلب برای خود نوشته باشد؛ این درست است که نقش مشاور کنکور راهبری تحصیلی دانش‌آموز و ارائه جدیدترین متد یادگیری ومطالعه کنکوریست، اما در مورد برنامه‌ریزی تحصیلی، مشاور کنکور بایستی به شیوه‌ای کار کند که خود شاگرد ماهیگیری بیاموزد، نه اینکه ماهی را به او بدهد!

لازمۀ هر نوع برنامه‌ریزی هفتگی

لازمه هر نوع برنامه‌ریزی درسی، آگاهی از شیوه برنامه‌ریزی استاندارد، سبک‌های مطالعاتی و شناخت عادات فردی شاگرد است. مشاور کنکور به عنوان یک مربی باید از استاندارد بودن و درستی شیوه برنامه‌ریزی شاگرد خود اطمینان حاصل کند و اجازه دهد شاگرد در برنامه‌ریزی تا حدی آزادی عمل داشته باشد. در همین راستا، داوطلبان کنکور نیاز به جدول برنامه‌ریزی هفتگی خالی دارند.

عدم پایبندی دانش‌آموزان به جدول برنامه‌ریزی هفتگی

برخی افراد غیرمتخصص، به اشتباه، علت عدم پایبندی به برنامه‌ریزی را مربوط به تنبلی و بازیگوش بودن دانش‌آموز می‌دانند. در حالیکه متخصصان علوم تربیتی و بهترین مشاوران کنکور بر این باورند، سیستم غلط آموزشی و نیز متدهای فرسایشی برنامه‌ریزی درسی کنکور، به مرور موجب دلزدگی و عدم تمایل دانش‌آموز به هر گونه فعالیت درسی می‌شود.

روش‌های قدیمی برنامه ریزی درسی هفتگی

روش‌های قدیمی برنامه ریزی کنکور، همواره با نیاز به مرورهای متعدد، و نیز اعتقاد به قرار دادن درس‌های متنوع در یک روز، خود عامل اصلی عدم تمرکز و ازبین بردن شوق درس خواندن در دانش‌آموز می‌شوند.

در روش نوین برنامه‌ریزی بر مبنای مطالعه و یادگیری چالشی و برنامه ریزی خطی، با توجه به دستاوردگرا بودن روش، دانش‌آموز هر روز با مشاهده پیشرفت خود، تمایل بیشتری به افزایش ساعت مطالعه برای کسب موفقیت بیشتر خواهد داشت. به عبارتی دانش‌آموز تشنه کسب موفقیت‌های بیشتر می‌شود.

جدول برنامه ریزی برای افزایش انگیزه

به طور خلاصه، بهترین روش برنامه‌ریزی تحصیلی روشی است که متمرکز بر افزایش انگیزه دانش‌آموز باشد و به طور غیرمستقیم بتواند آن را افزایش دهد. اگر به این موضوع توجه کافی شود، باقی کارها به طور خودکار پیش خواهند رفت.

استفاده از جدول برنامه‌ریزی هفتگی خالی

در کنار دانستن شیوه‌های صحیح برنامه‌ریزی کنکور که عمدتا بایستی توسط مشاور کنکور حرفه‌ای و به روز، آموزش داده شود، خود دانش‌اموز نیز می‌تواند با ابزارهایی به پایبندی خود به مسیر موفقیت، کمک کند.

همه متخصصان حوزه برنامه‌ریزی اتفاق نظر دارند که نوشتن برنامه‌ریزی روی کاغذ و در یک جدول برنامه ریزی، اثر ذهنی ویژه‌ای را در نویسنده ایجاد می‌کند که تمام تلاش خود را برای اجرا و پایبندی به برنامه انجام دهد.

احتمالا تا اینجا متوجه شده‌اید چرا در مقدمه، تاکید ما بر این بود که بهترین جدول برنامه‌ریزی درسی، جدولیست که توسط خود دانش‌آموز نوشته شده باشد!

برنامه‌ای که خودتان آن‌را نوشته باشید حتما تطابق بیشتری با خصوصیات و خلقیات خود شما خواهد داشت؛ زیرا هیچکس بهتر از شما، خود شما را نمیشناسد؛ علاوه بر این، احتمال پایبندی شما به برنامه نوشته شده توسط خودتان به علت داشتن بار ذهنی مثبت بیشتر خواهد بود.

قابلیت‌های جدول برنامه‌ریزی هفتگی خالی

استفاده از جدول برنامه‌ریزی هفتگی به شما کمک می‌کند تا به مرور زمان بهترین شیوه‌های استفاده از آن را شناسایی کنید. برای شروع، پیشنهاد می‌شود که تمامی برنامه‌های روزانه خود را شامل زمان‌های حضور در مدرسه، کلاس‌های خصوصی کنکور، زمان‌های استراحت و حتی فعالیت‌هایی مانند کار با موبایل در این جدول ثبت کنید.

این کار به شما این امکان را می‌دهد که به راحتی اطلاعاتی درباره راندمان کاری خود، زمان‌های استراحت و همچنین تله‌های زمانی که به طور نامحسوس وقت شما را تلف می‌کنند، جمع‌آوری کنید.

علاوه بر این، داشتن یک جدول برنامه‌ریزی هفتگی خالی به مشاور کنکور شما این امکان را می‌دهد که تمامی اطلاعات مربوط به فعالیت‌های روزانه شما را در اختیار داشته باشد. این اطلاعات به مشاور کمک می‌کند تا نتایج شما را ارزیابی کرده و در جهت بهبود عملکرد شما راهکارهای مناسبی ارائه دهد.

با استفاده از این روش‌ها، نه تنها می‌توانید زمان خود را بهتر مدیریت کنید، بلکه به پیشرفت تحصیلی خود نیز سرعت ببخشید.

برای دریافت برنامه ریزی درسی کلیک کنید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

82 - 76 =

پیمایش به بالا
دسترسی سریع